KAA

Bor du i Salem och saknar gymnasieutbildning eller har ofullständiga betyg från gymnasiet och vill ha hjälp att hitta på något att göra? Kommunala aktivitetsansvaret-KAA hjälper dig som är 16 upp till 19 år att hitta en utbildning eller att komma vidare mot arbetsmarknaden.

Vilka ansvarar för KAA?

I Salem har barn- och utbildningsförvaltningen ansvar för aktivitetsansvaret. KAA består av en ungdomscoach, en studie- och yrkesvägledare Vi erbjuder insatser och följer kontinuerligt upp ungdomar som saknar gymnasieutbildning, saknar fullständiga betyg.

Hur kan jag ta del av insatserna inom KAA?

När du kontaktar någon av de ansvariga inom KAA så får du vid ett första möte träffa  ungdomscoachen och studie- och yrkesvägledaren. I samtal med dessa sker en kartläggning av dina tidigare erfarenheter, din nuvarande situation och dina framtidsplaner. Syftet är att tillsammans med dig skräddarsy en individuell plan utifrån dina tankar och mål för att hitta betydelsefull sysselsättning. Till samtalen får du gärna ta med dig någon ur din familj eller någon annan för dig betydelsefull person. Samtliga insatser inom KAA är frivilliga.  

 

 

Låter det här intressant för dig?

Kontakta oss för mer information!

Kontakta oss:
 

Sultan Sarihan

ungdomscoach

Telefonnummer: 070-623 29 41

E-post: sultan.sarihan@salem.se
 

 

Marie Lindqvist

studie- och yrkesvägledare
Telefonnummer: 0706 23 29 73

E-post: marie.lindqvist@salem.se

 

 

Maria Törngren

enhetschef

E-post: maria.torngren@salem.se