1/7
Aktuellt

Lyssna på våra föräldra-poddar

2020-05-13

Lyssna på Öppenvårdsteamets poddar "Päronträdet" som riktar sig till tonårsföräldrar och "Fatta va' förälder" som riktar sig till föräldrar i allmänhet. Båda finns inlänkade i kolumnen till höger på den här sajten och kommer att uppdateras löpande.

 

Klicka dig vidare och ta del av Päronträdet och Fatta va' förälder.

Ingen drop-in

2020-03-12

​Med anledning av rådande coronavirus och dess ökade smittspridning är våra drop-in mottagningar stängda from torsdag 12/3 tom fredag 27/3. Vi hänvisar istället till bokningsbara tider via 1177 alt. videomöte via appen Alltid öppet. Det går även bra att ringa till ungdomsmottagningen för att boka tid på vår telefontid. Vi kommer uppdatera löpande om förutsättningarna ändras.

 

Nu kan du CHATTA eller ha VIDEOMÖTE med ungdomsmottagningen. Ladda ner appen ”Alltid öppet”

INSTÄLLD Drop-in 25/2

2020-02-20

Ungdomsmottagningens drop-in är inställd 25/2, tidsbokning sker som vanligt vid behov.

Ungdomsmottagningen online!

2019-04-01

Nu kan du träffa en barnmorska eller kurator via din mobil eller surfplatta. Det är ungdomsmottagningens personal från Stockholms Sjukvårdsområde (SLSO) som bemannar appen (alltså inte givet din lokala barnmorska eller kurator) Du bokar din tid i appen "Alltid öppet". Du kan kontakta oss var du än befinner dig, men välj gärna en lugn miljö och använd gärna headset. Onlinemottagningen är till för dig fram till den dagen du fyller 23 år. Du behöver ha ett mobilt bankID för att kunna logga in. 

Färdigrenoverat!

2018-08-20

Under sommaren har golven bytts ut på Växthusets mottagningsdel och det har varit lite rörigt. Nu är renoveringen avklarad vilket innebär att man åter använder vår vanliga ingång och väntrum på Säbyhallsvägen 18.

Ungdomsmottagningen fyller 30 år!

2017-10-12

Salems Ungdomsmottagning firar 30 år vilket uppmärksammats av "Mitti" med ett reportage som kan läsas här.

Ett fyrfaldigt leve för den nyblivna 30-åringen.

 

Hurra x 4 !!! 

Växthusets KAA är ett föredöme!

2017-05-12

Efter en nationell revision av Sveriges alla kommuner i arbetet med ungdomar som är 16-20 år och som saknar sysselsättning, har Salems kommuns KAA (Kommunala aktivitetsansvaret) bedömts som ett föredöme och som ett av dom mer välfungerande exemplen i landet. Våra medarbetare Arne Höglin och Carolin Svannäs samt deras företrädare Elin Blennborn och Nille Christe har på olika sätt nått ALLA ungdomar som saknat sysselsättning och erbjudit dessa stöd och insatser. 

Välkommen

Välkommen till Växthusets hem på nätet.

Detta är en informativ hemsida gällande de 5 verksamheter som tillsammans bildar Växthuset i Salems kommun. Verksamheterna är samlokaliserade och hör till både kommunen och landstinget och består av följande: Ungdomsmottagningen, MiniMaria, K.I.A, Öppenvårdsteamet och den centrala elevhälsan. Växthuset har funnits sedan februari 2011.

Info

Den här hemsidan kommer att succesivt att uppdateras med en sektion gällande "vanliga frågor". Vid frågor och funderingar så kan du som ungdom, förälder, anhörig eller professionell antingen ringa eller mejla oss. Inga frågor är för dumma. Om vi inte kan ge dig ett svar så kan vi hjälpa dig att ta reda på det. Om du är osäker på vilken verksamhet du behöver komma till hjälper vi dig självklart med det också.

Please reload

Kontakta oss

FÖR GRATIS KONSULTATION

​Telefon vxl:

08 532 598 00
 
Adress:
​VÄXTHUSET

Säbyhallsvägen 18

144 42 Rönninge

 

 

E-post:

Mejla oss genom att klicka här.

Päronträdet-logga.jpg
FATTA-logga.jpg

© 2014 VÄXTHUSET I SALEM

region-stockholm-logo-vit.png
Salem%20logo_edited.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now