Ungdomsmottagningen

Salems ungdomsmottagning finns för dig som har frågor eller funderingar om sex, kärlek och relationer. 

Vi vänder oss till ungdomar och unga vuxna upp till och med 22 år. Besöken är kostnadsfria och mottagningen är HBT-certifierad. Här kan du testa dig för könssjukdomar och graviditet. Du kan även besöka oss för att prata med någon, få gratis kondomer och akutpiller. Vi som arbetar här är barnmorskor, kurator och läkare och alla har tystnadsplikt. Undantag från tystnadsplikten är om du riskerar att fara illa, då är vi skyldiga att föra vår oro vidare.

Vi arbetar mest inom områden som rör och sexuell, fysisk och psykisk hälsa. Du kan alltid fråga oss om du är osäker på om ungdomsmottagningen är rätt ställe för din fråga eller det du vill ha hjälp med. Om vi tror att du kan få bättre hjälp någon annanstans hjälper vi dig att komma dit.

Nu kan du träffa en barnmorska eller kurator via din mobil eller surfplatta. Det är ungdomsmottagningens personal från Stockholms Sjukvårdsområde (SLSO) som bemannar appen (alltså inte givet din lokala barnmorska eller kurator) Du bokar din tid i appen "Alltid öppet". Du kan kontakta oss var du än befinner dig, men välj gärna en lugn miljö och använd gärna headset. Onlinemottagningen är till för dig fram till den dagen du fyller 23 år. Du behöver ha ett mobilt bankID för att kunna logga in. 

Välkommen till oss eller ring för tidsbokning och rådgivning!

För mer information besök: www.salem.se/ungdomsmottagningen

***

Du kan boka besök genom att ringa kurator/barnmorska direkt eller genom att boka tid hos barnmorska via webben. Gå in på  www.1177.se Logga in med e-legitimation eller lösenord och sms. 

Kontakta oss:
 

Madeleine Boström

kurator

Mobil: 0707 23 94 87

E-post: madeleine.bostrom@salem.se

 

 

Barnmorskor

Telefonnummer: 08 1236 72 54
Mobil: 0704 84 07 96

 

Helena Berg

enhetschef

E-post: helena.b.berg@sll.se

Maria Törngren

t.f. enhetschef

E-post: maria.torngren@salem.se

© 2014 VÄXTHUSET I SALEM

region-stockholm-logo-vit.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now